dijous, 20 de desembre del 2012

Conclusions

El Mòdul de Processos Educatius II, que està compòs per les matèries de COED i GITIC, ha estat francament interessant. 

Per una banda, pel que fa a COED, hem treballat el llenguatge des del codi escrit, les 4 habilitats lingüístiquesç (llegir, escriure, escoltar i escoltar) i, les característiques i propietats del text. Gràcies  a aquestes explicacions he aprofundit més en el coneixement de la llengua. També, hem estudiat la composició d'un text, i més específicament, la descripció. I, finalment, la comunicació escrita. 

De l'altra, a GITIC hem treballat, en primer lloc, el Google Chrome amb les seves respectives aplicacions com: el Google Reader, Google Drive... A més hem conegut programes com el Twitter, Prezi, CMapTools i Scratch. 

En conjunt amb les dues matèries, hem fet dues exposicions orals: la primera anomenada "Identitat i Territori" sobre l'Ètnia gitana a Barcelona i la segona "Un bon comunicador" sobre Eduard Punset. Mitjançant aquestes dues exposicions orals, haviem d'utilitzar els coneixements apresos en les dues matèries.

Gràcies a aquest Mòdul he après moltes coses noves, tant pel que fa a la llengua (escrita i oral) com, també, pel que fa a les noves tecnolgies, com per exemple, la creació d'un bloc, tenir un twitter, dur a terme un prezi... 

Gràcies a aquest bloc podeu veure una pinzellada del que hem treballat al llarg d'aquest Mòdul. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada