diumenge, 30 de setembre del 2012

Google Drive



NOVA MANERA DE TREBALLAR AMB ELS COMPANYS








El Google Drive treballa com un word, però a diferència d'aquest, es pot compartir amb altres companys de forma immediata i, aquests, poden modificar el document. 



Els documents que escrius al Drive no es guarden a l'ordinador, sinó que es guarden el "núvol", per tant tot el que escribim ho podem veure des de qualsevol ordinador i modificar el document.
Des del Google Drive podem crear diversos documents: des d'una persentació a un full de càlcul. Cal dir, que hi pots afegir videos, fotografies... És una eina molt útil per dur a terme treballs.
A més a més, com s'ha esmentat anteriorment, aquests documents poden ser compartits per mes d'una persona, de tal manera que es pot treballar a l'hora, i al mateix temps, cadascú des d'un dispositiu diferent.




Per tenir un ordre, dins d'aquest programa,  podem dur a terme carpetes per organitzar els diversos documents que has realitzat segons el treball, l'assignatura..

Finalment, cal dir, que tots els fitxers es poden convertir en pdf, word... De tal manera, podràs exportar el document.







Personalment, trobo aquest programa molt interessant, i de màxima eficàcia a l'hora de realitzar treballs de manera grupal, atès que la seva forma de treballar és molt senzilla i els diversos membres del grup poden veure el que estas escribint i al mateix temps corretgir o comentar sobre el que estas fent. Animo a tots aquells que el provin!




1 comentari:

  1. Helena, és molt interessant aquesta publicació sobre Google Drive el qual hem utilitzat moltíssim durant aquest semestre per a una gran quantitat de treballs juntes. Molt bona entrada, felicitats!

    ResponElimina